maanantai 12. maaliskuuta 2012

Pannupizza


Suolaisella linjalla jatketaan. Jos et ole koskaan tehnyt pannupitsaa, kokeile ihmeessä. Tämä mainio resepti on peräisin Makunautintoja Mimmin keittiöstä-blogista. Kolmas kokeilu samalla reseptillä, enkä taida enää toiseen reseptiin vaihtaakaan!

POHJA

2dl vettä
3tl kuivahiivaa
1tl sokeria
3/4tl suolaa
3,5-4dl vehnäjauhoja
0,5dl öljyä

TÄYTE

tomaattikastike (tomaattisose+barbeque kastike)
broilerin suikaleita
ananaspaloja
sinihomejuustoa
juustoraastetta

Lämmitä vesi 42 asteiseksi. Lisää joukkoon sokeri, suola, öljy ja pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Alusta loput jauhot vähitellen. Taikina saa jäädä melko löysäksi. Kohota taikina kaksinkertaiseksi.

Voitele vuoka, itse käytin tuollaista suorakaiteen muotoista uunivuokaa, mutta esim.piirakkavuoka käy yhtä lailla. Käytä jauhoja apuna taikinan levittämisessä vuoan pohjalle ja lisää pohjan päälle täytteet. Paista uunin alatasolla 250 asteessa 15-20 minuuttia. 

2 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta, pitääpä joskus kokeilla! Näyttää kyllä ihan liian herkulliselta...

    Muuten, jos haluat että blogini päivitykset näkyvät tuossa blogilistassa, vaihda blogin osoitteeksi tämä rss-syöte; http://feeds.feedburner.com/Pionilaakso

    Jostain syystä just mun blogi vaatii tuon. ;(

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, onkin tullut asiaa joskus pähkäiltyä ja tyydyttyä sitten siihen että jostain syystä ne päivitykset eivät vain näy. Nytpä näkyvät. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!